Receptbeskrivning
Pastasallad till rökt fisk
Ingredienser
för
300 g pasta, t ex penne
2 st ägg, hårdkokta
1 st rödlök
1.5 dl gräddfil
2 msk lättmajonnäs
2 tsk fransk senap, ljus
0.5 dl gräslök, hackad
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
150 g spenat, färsk
rökt fisk
2 st ägg, hårdkokta
1 st rödlök
1.5 dl gräddfil
2 msk lättmajonnäs
2 tsk fransk senap, ljus
0.5 dl gräslök, hackad
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
150 g spenat, färsk
rökt fisk
Beskrivning
1. Koka pastan och spola den i kallt vatten.
2. Skala och hacka äggen. Skala och skiva löken.
3. Blanda gräddfil, lättmajonnäs, senap, gräslök, salt och peppar. Grovhacka spenaten.
4. Häll av vattnet från pastan och blanda den med såsen. Vänd ner spenat och rödlök. Strö över äggen.
2. Skala och hacka äggen. Skala och skiva löken.
3. Blanda gräddfil, lättmajonnäs, senap, gräslök, salt och peppar. Grovhacka spenaten.
4. Häll av vattnet från pastan och blanda den med såsen. Vänd ner spenat och rödlök. Strö över äggen.
Visningar: 364
Inlagt 2014-01-29 15:14:29