Receptbeskrivning
Allt i ett gryta med två sorters fisk
Ingredienser
för
10 st champinjoner
1 st vitlöksklyfta(or)
1 msk olivolja
cayennepeppar
salt och peppar
2 dl vatten
2 dl crème fraiche saffran och tomat
250 g lax
200 g vit fisk
morötter
potatis
1 st vitlöksklyfta(or)
1 msk olivolja
cayennepeppar
salt och peppar
2 dl vatten
2 dl crème fraiche saffran och tomat
250 g lax
200 g vit fisk
morötter
potatis
Beskrivning
1. Skala potatis och morötter. Skär i bitar. Skär champinjonerna i bitar. Skär fisken i stora bitar. Fräs champinjoner i oljan tillsammans med vitlöken. Krydda med salt och cayennepeppar.
2. Häll i vatten, crème fraiche, morötter och potatis. Koka 10 minuter. Tillsätt fisk och låt sjuda några minuter till på svag värme. Servera som den är eller med en bit bröd.
Recept: Mia Troberg Elonq
Rekvisita: Duka
Näringsinnehåll:
Kalorier: 410 kcal
Kolhydrater: 27 g
Protein: 24 g
Fett: 22 g
Foto: Stefan Mattsson/Aftonbladet
2. Häll i vatten, crème fraiche, morötter och potatis. Koka 10 minuter. Tillsätt fisk och låt sjuda några minuter till på svag värme. Servera som den är eller med en bit bröd.
Recept: Mia Troberg Elonq
Rekvisita: Duka
Näringsinnehåll:
Kalorier: 410 kcal
Kolhydrater: 27 g
Protein: 24 g
Fett: 22 g
Foto: Stefan Mattsson/Aftonbladet
Visningar: 603
Inlagt 2014-01-29 21:46:55

