Receptbeskrivning

Allt i ett gryta med två sorters fisk

Ingredienser för
10 st champinjoner
1 st vitlöksklyfta(or)
1 msk olivolja
cayennepeppar
salt och peppar
2 dl vatten
2 dl crème fraiche saffran och tomat
250 g lax
200 g vit fisk
morötter
potatis


  30 min
 SvÃ¥righet: Medel
Beskrivning
1. Skala potatis och morötter. Skär i bitar. Skär champinjonerna i bitar. Skär fisken i stora bitar. Fräs champinjoner i oljan tillsammans med vitlöken. Krydda med salt och cayennepeppar.

2. Häll i vatten, crème fraiche, morötter och potatis. Koka 10 minuter. Tillsätt fisk och låt sjuda några minuter till på svag värme. Servera som den är eller med en bit bröd.

Recept: Mia Troberg Elonq

Rekvisita: Duka

Näringsinnehåll:

Kalorier: 410 kcal

Kolhydrater: 27 g

Protein: 24 g

Fett: 22 g


Foto: Stefan Mattsson/Aftonbladet

Visningar: 538
Inlagt 2014-01-29 21:46:55