Receptbeskrivning

Raw lasagne med avokado- och pumpapesto

Ingredienser för
1 st zucchini
1.5 dl pumpafrön
2 st vitlöksklyfta(or) skalade
0.5 dl olivolja
1 persilja
1 tsk salt
3 krm svartpeppar
oliver
pinjenötter
1 st paprika
1 st tomat(er)
10 st soltorkade tomater
5 ingefära skalad
1 basilika
1 tsk salt
3 krm peppar


  30 min
 SvÃ¥righet: Medel
Beskrivning
1. Skölj och hyvla tunna långa skivor av zucchinin och lägg ut dem på hushållspapper. Strö lite salt över och låt dem vattna ur en stund.

2. Mixa samman alla ingredienser till avokadoröran med hjälp av en matberedare.

3. Skölj tomat och paprika. Mixa samman alla ingredienser till tomatröran med hjälp av en matberedare.

4. Varva zucchiniplattor, avokadoröra, zucchiniplottor och tomatröra i 3 lager vardera. Avsluta med ett lager zucchiniplattor med lite tomatsås och toppa med oliver, ruccola, pinjenötter, torkade körsbärtomater och norikrinklar.

Recept: Mari Berman
Foto: Linnea Swärd

Visningar: 464
Inlagt 2014-01-29 21:49:06