Receptbeskrivning
Lchf- lakritspannacotta med hallonpulver och björnbär
Ingredienser
för
4 dl vispgrädde
2 st gelatinblad
2 msk sukrin
1 msk lakritspulver obs! det skall vara rålakritspulver inte lakritsrotspulver eller saltlakrits.
3 tsk hallonpulver
8 st björnbär
2 st gelatinblad
2 msk sukrin
1 msk lakritspulver obs! det skall vara rålakritspulver inte lakritsrotspulver eller saltlakrits.
3 tsk hallonpulver
8 st björnbär
Beskrivning
1. Lägg gelatinet i kallt vatten i ca 5 minuter.
2. Koka upp grädde, lakritspulver och sukrin. Dra kastrullen från plattan. Lyft upp gelatinet ur vattnet, lägg det i den varma grädden och vispa. Låt svalna.
3. Häll upp pannacottan i glasen. Ställ dem i kylen i ca 3 timmar.
4. Pudra över en aning lakritspulver och hallonpulver. Garnera med björnbär.
Recept: Mia Troberg Elonq
Foto: Linnea Swärd
Näringsinnehåll:
Energi (kcal)
290,2
Protein (g)
3,0
Fett (g)
30,0
Kolhydrater (g)
2,8
2. Koka upp grädde, lakritspulver och sukrin. Dra kastrullen från plattan. Lyft upp gelatinet ur vattnet, lägg det i den varma grädden och vispa. Låt svalna.
3. Häll upp pannacottan i glasen. Ställ dem i kylen i ca 3 timmar.
4. Pudra över en aning lakritspulver och hallonpulver. Garnera med björnbär.
Recept: Mia Troberg Elonq
Foto: Linnea Swärd
Näringsinnehåll:
Energi (kcal)
290,2
Protein (g)
3,0
Fett (g)
30,0
Kolhydrater (g)
2,8
Visningar: 264
Inlagt 2014-02-03 20:01:00






210 min