Receptbeskrivning
Potatis- och majskakor med chorizo
Ingredienser
för
500 g potatis
2 st chorizokorvar
1 st vitlöksklyfta
4 st vårlökar
250 g kesella
1 st ägg
1 dl burkmajs
1 dill, hackad
1 dl mie de pain
2 st chorizokorvar
1 st vitlöksklyfta
4 st vårlökar
250 g kesella
1 st ägg
1 dl burkmajs
1 dill, hackad
1 dl mie de pain
Beskrivning
1. Koka potatisen. Under tiden tärna chorizon, pressa vitlöksklyftan och skiva vårlöken. Stek chorizon med majs. Blanda i vitlök och vårlök.
2. Pressa potatisen, tillsätt ägg, kesella och chorizoblandningen. Krydda med dill, salt och peppar. Forma till runda kakor och panera med mie de pain. Stek gyllenbruna i smör.
2. Pressa potatisen, tillsätt ägg, kesella och chorizoblandningen. Krydda med dill, salt och peppar. Forma till runda kakor och panera med mie de pain. Stek gyllenbruna i smör.
Visningar: 149
Inlagt 2014-02-03 22:53:46






0 min