Receptbeskrivning
Ingredienser
för
360 g spaghetti
4 st hela ägg
1 dl vispgrädde
100 g sidfläsk
100 g riven parmesanost
salt
svartpeppar
4 st hela ägg
1 dl vispgrädde
100 g sidfläsk
100 g riven parmesanost
salt
svartpeppar
Beskrivning
1. Stefano Catenaccis pasta carbonaraBörja med att skära sidfläsk i strimlor.
2. Koka upp vatten med 10 g salt/l och häll i pasta.
3. Stek fläsket gyllenbrunt, knäck äggen, blanda med vispgrädde, parmesanost, en nypa salt och svartpeppar.
4. Häll av pastan när den är färdigkokt och häll den i stekpannan med fläsket, därefter äggblandningen och rör om försiktigt över svag värme 30 sekunder.
5. Fördela din pasta carbonara på fyra tallrikar och avsluta med lite nymalen svartpeppar.
2. Koka upp vatten med 10 g salt/l och häll i pasta.
3. Stek fläsket gyllenbrunt, knäck äggen, blanda med vispgrädde, parmesanost, en nypa salt och svartpeppar.
4. Häll av pastan när den är färdigkokt och häll den i stekpannan med fläsket, därefter äggblandningen och rör om försiktigt över svag värme 30 sekunder.
5. Fördela din pasta carbonara på fyra tallrikar och avsluta med lite nymalen svartpeppar.
Visningar: 649
Inlagt 2014-02-05 11:46:04

