Receptbeskrivning
Kräftgratinerad fisk
Ingredienser
för
500 g fiskfilé, t ex hoki eller annan vit fisk
1 tsk salt
100 g kräftstjärtar, kokta och skalade
1 msk hackad krondill
el. 1 tsk torkade dillfrö + 1 msk hackad dil
1 kelda tomat- och paprikasås, (2 1/2 dl)
1 dl riven lagrad ost
1 tsk salt
100 g kräftstjärtar, kokta och skalade
1 msk hackad krondill
el. 1 tsk torkade dillfrö + 1 msk hackad dil
1 kelda tomat- och paprikasås, (2 1/2 dl)
1 dl riven lagrad ost
Beskrivning
1. Sätt ugnen på 225°. Salta fiskfiléerna och vik dem dubbla om de är tunna.
2. Lägg dem i en smord ugnssäker form. Strö över kräftstjärtar och hackad krondill.
3. Häll över såsen och strö över osten.
4. Stek fisken i mitten av ugnen ca 20 minuter. Garnera eventuellt med dill.
2. Lägg dem i en smord ugnssäker form. Strö över kräftstjärtar och hackad krondill.
3. Häll över såsen och strö över osten.
4. Stek fisken i mitten av ugnen ca 20 minuter. Garnera eventuellt med dill.
Visningar: 835
Inlagt 2014-02-05 12:06:16

