Receptbeskrivning

Spaghetti Carbonara

Ingredienser för
360 g spaghetti
4 st hela ägg
1 dl vispgrädde
100 g sidfläsk
100 g riven parmesanost
salt
svartpeppar


  0 min
 SvÃ¥righet: Medel
Beskrivning
1. Stefano Catenaccis pasta carbonaraBörja med att skära sidfläsk i strimlor.
2. Koka upp vatten med 10 g salt/l och häll i pasta.
3. Stek fläsket gyllenbrunt, knäck äggen, blanda med vispgrädde, parmesanost, en nypa salt och svartpeppar.
4. Häll av pastan när den är färdigkokt och häll den i stekpannan med fläsket, därefter äggblandningen och rör om försiktigt över svag värme 30 sekunder.
5. Fördela din pasta carbonara på fyra tallrikar och avsluta med lite nymalen svartpeppar.

Visningar: 465
Inlagt 2014-02-08 13:26:39