Receptbeskrivning
Lax i ugn med fetaost och soltorkade tomater
Ingredienser
för
4 st laxfilé
10 st soltorkade tomater i olja
150 g fetaost
3 msk solrosfrön
1 st vitlöksklyfta(or) pressad
sallad
10 st soltorkade tomater i olja
150 g fetaost
3 msk solrosfrön
1 st vitlöksklyfta(or) pressad
sallad
Beskrivning
1. Sätt ugnen på 200 grader.
2. Mosa fetaosten med en gaffel i en skål. Skär tomaterna i bitar och tillsätt dessa. Lägg i solrosfrön, vitlök och peppar.
3. Lägg laxen i en ugnsform med toppingen ovanpå. Gratinera 20 minuter. Servera med bulgur och sallad.
Recept: Mia Troberg Elonq
Foto: Stefan Mattsson
Rekvisita: Matteus
Näringsinnehåll:
Kalorier: 504 kcal
Kolhydrater: 20 g
Protein: 35 g
Fett: 30 g
2. Mosa fetaosten med en gaffel i en skål. Skär tomaterna i bitar och tillsätt dessa. Lägg i solrosfrön, vitlök och peppar.
3. Lägg laxen i en ugnsform med toppingen ovanpå. Gratinera 20 minuter. Servera med bulgur och sallad.
Recept: Mia Troberg Elonq
Foto: Stefan Mattsson
Rekvisita: Matteus
Näringsinnehåll:
Kalorier: 504 kcal
Kolhydrater: 20 g
Protein: 35 g
Fett: 30 g
Visningar: 471
Inlagt 2014-02-08 13:28:18

