Receptbeskrivning

Lax med vit sparris och västerbottenssås

Ingredienser för
4 st fjärilskotlett av lax
300 g vit sparris färsk eller fryst
100 g västerbottensost riven
2 dl grädde
blandad sallad


  30 min
 SvÃ¥righet: Medel
Beskrivning
1. Stek laxen några minuter per sida i smöret. Salta och peppra. Koka sparrisen enligt anvisningar på förpackningen.

2. Koka upp grädden och tillsätt den rivna osten. Mixa med mixerstav.

3. Servera laxen med sparris och sås. En sallad passar bra till

Recept: Mia Troberg Elonq

Rekvisita: Design Inwest, Jean Dubost, Laguiole

Näringsinnehåll:

Kalorier: 488 kcal

Kolhydrater: 3,5 g

Protein: 30 g

Fett: 39 g


Foto: Emma Mattsson

Visningar: 485
Inlagt 2014-02-13 21:20:00