Receptbeskrivning
Fyllda smördegshjärtan
Ingredienser
för
1 st smördeg
50 g färskost med pepparrot
1 ägg
vallmofrön
sesamfrön
50 g färskost med pepparrot
1 ägg
vallmofrön
sesamfrön
Beskrivning
6 stycken:
Stansa ut 12 hjärtan med pepparkaksmått ur 1 rulle kyld smördeg. Fördela 50 g färskost med pepparrot på hälften av dem.
Pensla kanterna med uppvispat ägg.
Lägg samman hjärtana och tryck ihop kanterna ordentligt.
Lägg hjärtana på en plåt med bakplåtspapper.
Pensla med ägg och strö på vallmofrön och sesamfrön.
Grädda i ca 10 minuter.
_____________________________________
Recept av Caroline Hofberg
Stansa ut 12 hjärtan med pepparkaksmått ur 1 rulle kyld smördeg. Fördela 50 g färskost med pepparrot på hälften av dem.
Pensla kanterna med uppvispat ägg.
Lägg samman hjärtana och tryck ihop kanterna ordentligt.
Lägg hjärtana på en plåt med bakplåtspapper.
Pensla med ägg och strö på vallmofrön och sesamfrön.
Grädda i ca 10 minuter.
_____________________________________
Recept av Caroline Hofberg
Visningar: 540
Inlagt 2014-02-16 18:33:51






0 min