Receptbeskrivning
Langans avokado- och räkpuck
Ingredienser
för
3 st avokado
400 g räkor, skalade
2 st citroner
vinäger
olivolja
dillkvistar
salt, efter smak
peppar, efter smak
2 msk majonnäs
400 g räkor, skalade
2 st citroner
vinäger
olivolja
dillkvistar
salt, efter smak
peppar, efter smak
2 msk majonnäs
Beskrivning
1. Hacka avokadon, salta.
2. Pressa över citronsaft.
3. Häll över olja och vinäger.
4. Ta ett glas eller en annan rund form och häll ned hackade avokadon. Pressa ihop.
5. Vänd upp och ned på en tallrik och häll ut, så får det en fin form.
6. Hacka räkorna och gör samma sak.
7. Ringla över lite majonnäs och dra några varv på pepparkvarnen före servering.
8. Servera med dillkvist och en citronklyfta.
2. Pressa över citronsaft.
3. Häll över olja och vinäger.
4. Ta ett glas eller en annan rund form och häll ned hackade avokadon. Pressa ihop.
5. Vänd upp och ned på en tallrik och häll ut, så får det en fin form.
6. Hacka räkorna och gör samma sak.
7. Ringla över lite majonnäs och dra några varv på pepparkvarnen före servering.
8. Servera med dillkvist och en citronklyfta.
Visningar: 378
Inlagt 2012-03-11 19:53:05

