Receptbeskrivning

Lax i ugn med fetaost och soltorkade tomater

Ingredienser för
4 st laxfilé
10 st soltorkade tomater i olja
150 g fetaost
3 msk solrosfrön
1 st vitlöksklyfta(or) pressad
sallad


  30 min
 SvÃ¥righet: Medel
Beskrivning
1. Sätt ugnen på 200 grader.

2. Mosa fetaosten med en gaffel i en skål. Skär tomaterna i bitar och tillsätt dessa. Lägg i solrosfrön, vitlök och peppar.

3. Lägg laxen i en ugnsform med toppingen ovanpå. Gratinera 20 minuter. Servera med bulgur och sallad.

Recept: Mia Troberg Elonq
Foto: Stefan Mattsson
Rekvisita: Matteus

Näringsinnehåll:
Kalorier: 504 kcal
Kolhydrater: 20 g
Protein: 35 g
Fett: 30 g


Visningar: 662
Inlagt 2014-02-23 12:18:09