Receptbeskrivning
Per Morbergs sukiyaki
Ingredienser
för
600 g entrecôte i tunna skivor
0.5 st kinakål
1 st gul lök
1 st purjolök, tunt skivad
8 st champinjoner
50 g glasnudlar (kokta)
0.5 tofu, skurna i små bitar
4 st ägg
2 dl soja
4 dl vatten
1.75 dl socker
0.5 dl vitt vin
0.5 st kinakål
1 st gul lök
1 st purjolök, tunt skivad
8 st champinjoner
50 g glasnudlar (kokta)
0.5 tofu, skurna i små bitar
4 st ägg
2 dl soja
4 dl vatten
1.75 dl socker
0.5 dl vitt vin
Beskrivning
1. Blanda ihop ingredienserna till såsen i en kastrull. Låt koka ihop en liten stund.
2. Häll ner kött och grönsaker i kastrullen. Koka ihop på medelstark värme tills köttet är klart.
3. Serveras med rått ägg.
2. Häll ner kött och grönsaker i kastrullen. Koka ihop på medelstark värme tills köttet är klart.
3. Serveras med rått ägg.
Visningar: 721
Inlagt 2012-03-11 20:03:14

