Receptbeskrivning
Pasta lchf
Ingredienser
för
4 st ägg
125 g färskost
0.5 dl fiberhusk
125 g färskost
0.5 dl fiberhusk
Beskrivning
4 ägg
1,25 dl (125 g) färskost som philadelphiaost
1/2 dl fiberhusk
Sätt ugnen på 150 grader, vispa äggen poröst, tillsätt färskost och fiberhusk och vispa ihop.
Bred ut smeten tunt på en bakplåtspappersklädd plåt. Lägg ett bakpapper över och börja kavla ut till papperskanterna.
Låt papprena vara kvar under gräddningen.
Kan med fördel läggas över på två plåtar så blir degen ännu tunnare!
Man kan även bara fördela så tunt man kan med en slickepott. Grädda i ca 10 minuter. Låt svalna och ta sedan bort översta pappret och skär sedan tunna strimlor av degen! Jag använde pizzaskärare! (Eller rulla ihop och klipp!)
Den är sedan klar att användas! Du kan även frysa eller förvara i kylskåp i några dagar och sedan bara värma.
Använd med sås till, typ köttfärssås, carbonara, gorgonzolasås mm.
Recept från http://56kilo.se/lchf-pasta-tagliatelle/#sthash.N6NpKgyC.dpuf
1,25 dl (125 g) färskost som philadelphiaost
1/2 dl fiberhusk
Sätt ugnen på 150 grader, vispa äggen poröst, tillsätt färskost och fiberhusk och vispa ihop.
Bred ut smeten tunt på en bakplåtspappersklädd plåt. Lägg ett bakpapper över och börja kavla ut till papperskanterna.
Låt papprena vara kvar under gräddningen.
Kan med fördel läggas över på två plåtar så blir degen ännu tunnare!
Man kan även bara fördela så tunt man kan med en slickepott. Grädda i ca 10 minuter. Låt svalna och ta sedan bort översta pappret och skär sedan tunna strimlor av degen! Jag använde pizzaskärare! (Eller rulla ihop och klipp!)
Den är sedan klar att användas! Du kan även frysa eller förvara i kylskåp i några dagar och sedan bara värma.
Använd med sås till, typ köttfärssås, carbonara, gorgonzolasås mm.
Recept från http://56kilo.se/lchf-pasta-tagliatelle/#sthash.N6NpKgyC.dpuf
Visningar: 471
Inlagt 2014-02-24 21:40:39

