Receptbeskrivning
Portabelloburgare med parmesankräm
Ingredienser
för
4 st portabello hattar
2 msk olivolja
salt och peppar
2 st tomat(er)
50 g sallad
1.5 dl crème fraiche
1 dl parmesanost, riven
4 st bröd med nötter och frön
2 msk olivolja
salt och peppar
2 st tomat(er)
50 g sallad
1.5 dl crème fraiche
1 dl parmesanost, riven
4 st bröd med nötter och frön
Beskrivning
1. Skär tomat och rödlök i skivor. Blanda crème fraiche och parmesan och smaka av med salt och peppar.
2. Skär av foten på svamparna. Stek hattarna i olivolja några minuter per sida tills de blivit mjuka. Ha inte för hög värme. Salta och peppra. Skär bröden i två delar och värm dem gärna. Lägg i grönsaker, portabello och klicka på parmesankrämen.
Recept: Mia Troberg Elonq
Foto: Gustav Gräll
Näringsvärde:
Energi (kcal) 342,7
Protein (g) 11,5
Fett (g) 24,0
Kolhydrater (g) 18,8
2. Skär av foten på svamparna. Stek hattarna i olivolja några minuter per sida tills de blivit mjuka. Ha inte för hög värme. Salta och peppra. Skär bröden i två delar och värm dem gärna. Lägg i grönsaker, portabello och klicka på parmesankrämen.
Recept: Mia Troberg Elonq
Foto: Gustav Gräll
Näringsvärde:
Energi (kcal) 342,7
Protein (g) 11,5
Fett (g) 24,0
Kolhydrater (g) 18,8
Visningar: 598
Inlagt 2014-02-26 17:19:20

