Receptbeskrivning
			
			
			
			Lax i ugn med fetaost och soltorkade tomater
Ingredienser  
						 för 						
											
	
						
							10 st soltorkade tomater i olja 
150 g fetaost
3 msk solrosfrön
1 st vitlöksklyfta(or) pressad
sallad
						
					150 g fetaost
3 msk solrosfrön
1 st vitlöksklyfta(or) pressad
sallad
Beskrivning
					
						1. Sätt ugnen på 200 grader. 
2. Mosa fetaosten med en gaffel i en skål. Skär tomaterna i bitar och tillsätt dessa. Lägg i solrosfrön, vitlök och peppar.
3. Lägg laxen i en ugnsform med toppingen ovanpå. Gratinera 20 minuter. Servera med bulgur och sallad.
Recept: Mia Troberg Elonq
Foto: Stefan Mattsson
Rekvisita: Matteus
Näringsinnehåll:
Kalorier: 504 kcal
Kolhydrater: 20 g
Protein: 35 g
Fett: 30 g
										2. Mosa fetaosten med en gaffel i en skål. Skär tomaterna i bitar och tillsätt dessa. Lägg i solrosfrön, vitlök och peppar.
3. Lägg laxen i en ugnsform med toppingen ovanpå. Gratinera 20 minuter. Servera med bulgur och sallad.
Recept: Mia Troberg Elonq
Foto: Stefan Mattsson
Rekvisita: Matteus
Näringsinnehåll:
Kalorier: 504 kcal
Kolhydrater: 20 g
Protein: 35 g
Fett: 30 g
Visningar: 614
Inlagt 2014-03-02 19:34:36
				
					
			





  30 min