Receptbeskrivning
Korv- och böngryta
Ingredienser
för
Beskrivning
Korv- och böngryta
Till 1 person
2 smala wienerkorvar
1 tsk olja
3 dl djupflysta rotfrukter
2 1/2 dl hönsbuljong
1 1/2 dl kokta svarta bönor
2 msk hackad persilja
Servera till:
senap
Gör så här:
Skär korven i bitar. Skala
och hacka vitlöken. Fräs det
lätt i olja i en kastrull.
Tillsätt rotfrukter, buljong,
bönor och persilja. Låt
grytan koka några minuter.
Servera med senap.
Till 1 person
2 smala wienerkorvar
1 tsk olja
3 dl djupflysta rotfrukter
2 1/2 dl hönsbuljong
1 1/2 dl kokta svarta bönor
2 msk hackad persilja
Servera till:
senap
Gör så här:
Skär korven i bitar. Skala
och hacka vitlöken. Fräs det
lätt i olja i en kastrull.
Tillsätt rotfrukter, buljong,
bönor och persilja. Låt
grytan koka några minuter.
Servera med senap.
Visningar: 572
Inlagt 2014-03-03 18:48:26

