Receptbeskrivning
Japansk inlagd aubergine med sesamfrön
Ingredienser
för
Beskrivning
Japansk inlagd aubergine med sesamfrön
1st stor aubergine
salt
2msk sojasås
2msk risvinäger (eller vanlig vinäger)
1tsk sesamolja
1tsk finriven färsk ingefära
3msk sesamfrön
mellanstor burk
Skölj och skär auberginen i rejäla skivor. Dela till halvmånar om det är en kraftig aubergine. Salta ur. Blanda sen soja, vinäger, sesamolja, ingefära och sesamfrön. Häll blandningen över auberginen. Låt stå minst en timme o dra.
1st stor aubergine
salt
2msk sojasås
2msk risvinäger (eller vanlig vinäger)
1tsk sesamolja
1tsk finriven färsk ingefära
3msk sesamfrön
mellanstor burk
Skölj och skär auberginen i rejäla skivor. Dela till halvmånar om det är en kraftig aubergine. Salta ur. Blanda sen soja, vinäger, sesamolja, ingefära och sesamfrön. Häll blandningen över auberginen. Låt stå minst en timme o dra.
Visningar: 682
Inlagt 2014-03-04 19:17:42






30 min