Receptbeskrivning
Pad Thai
Erick Holm via Ica.se
Ingredienser
för
ingredienser
200 g risnudlar 2 vitlöksklyftor
0.5 purjolök
1 förp böngroddar (à 280 g)
4 kycklingfiléer
1 msk olja
salt och peppar
1 förp frysta thai wokgrönsaker (à 500 g)
3 ägg
1 lime
1 tsk sambal oelek
2.5 msk japansk soja
Beskrivning
Koka nudlarna enligt anvisningen på förpackningen. Skala och finhacka vitlöken. Skölj och strimla purjolöken. Skölj böngroddarna. Strimla kycklingen och stek den i oljan ca 3 minuter. Salta och peppra. Lägg åt sidan. Stek vitlök, purjo och wokgrönsaker. Tillsätt kyckling och böngroddar. Stek alltsammans ytterligare 1 minut. Knäck äggen i pannan och rör runt tills de stelnat. Pressa i saften av halva limen, och rör ner sambal och soja. Servera rätten med resten av limen skuren i klyftor. För alla Läs noga ingrediensförteckningen på sambal oelek. Rätten innehåller ägg men är fri från gluten, laktos och mjölkprotein.
Visningar: 496
Inlagt 2014-03-04 20:15:42

