Receptbeskrivning
Julmarmelad
Ingredienser
för
1 kg apelsin(er)
5 dl vatten
1 kg syltsocker
2 st kanelstång/stänger hela
1 ingefära färsk
5 dl vatten
1 kg syltsocker
2 st kanelstång/stänger hela
1 ingefära färsk
Beskrivning
1. Skala apelsinerna och skär dem i småbitar.
2. Lägg frukten tillsammans med vatten, syltsocker och kryddor i en
kastrull.
3. LÃ¥t detta koka i ca 20 minuter.
4. Häll upp marmeladen i varma, väl rengjorda burkar.
Recept: Linnéa Seidel
Foto: Katja Kristoferson
2. Lägg frukten tillsammans med vatten, syltsocker och kryddor i en
kastrull.
3. LÃ¥t detta koka i ca 20 minuter.
4. Häll upp marmeladen i varma, väl rengjorda burkar.
Recept: Linnéa Seidel
Foto: Katja Kristoferson
Visningar: 401
Inlagt 2014-03-08 17:29:24






45 min