Receptbeskrivning

Mozzarella fylld Köttfärslimpa

Ingredienser för
800 g köttfärs
20 st soltorkade tomater finhackad
2 st vitlöksklyftor, pressade
2 st ägg
1.5 msk fiberhusk


  1 min
 SvÃ¥righet: Medel
Beskrivning
Sätt ugnen på 200 grader.
Blanda ihop köttfärsen, äggen, fiberhusk, torkade basilikan, soltorkade tomater, salt och peppar. Blanda med händerna väl.
Olja ett bakplåtspapper och tryck ut hela köttfärsdelen i en rektangel.
Skiva mozzarellan och paprikan. Placera skivorna på köttfärsen. Ringla balsam cremben över skivorna. Rulla ihop köttfärsen så att det täcker hela innhållet och täpp till vid sidorna.
Ta över bakplåtspappret med limpan på i en ugnsäkerform. Klipp bort överflödigt papper.
In i ugnen i 40min, varav du efter ca 20 min eller efter limpan fått en fin färg, täcker över med folie ordentligt.

Visningar: 640
Inlagt 2014-03-13 18:55:30