Receptbeskrivning
Sprödbakad Torskfilé med getost-youghurt, valnötter och bakade tomater
Ingredienser
för
1 findus sprödbakade torskfiléer
10 st cocktailtomat(er) (10-15)
2 dl matlagningsyoghurt
50 g getost
3 msk findus persilja
10 st cocktailtomat(er) (10-15)
2 dl matlagningsyoghurt
50 g getost
3 msk findus persilja
Beskrivning
1. Värm ugnen till 250°C.
2. Tillaga fisken i ugnen tillsammans med cocktailtomaterna ca 15-18 minuter.
3. Mosa osten grovt med en gaffel i en bunke, blanda i yoghurten och persiljan, smaka av med lite salt.
4. Smula över lite valnötter.
5. Servera fisken med getost-yoghurt, valnötter, tomater och kokt potatis.
2. Tillaga fisken i ugnen tillsammans med cocktailtomaterna ca 15-18 minuter.
3. Mosa osten grovt med en gaffel i en bunke, blanda i yoghurten och persiljan, smaka av med lite salt.
4. Smula över lite valnötter.
5. Servera fisken med getost-yoghurt, valnötter, tomater och kokt potatis.
Visningar: 541
Inlagt 2014-03-15 13:36:18