Receptbeskrivning

Torsk i bacon med citronpotatis

Ingredienser för
100 g bacon
salt
peppar
1 msk margarin
salt
2 msk citronskal
2 msk olivolja


  50 min
 SvÃ¥righet: Medel
Beskrivning
Lägg baconskivorna 2 och 2 bredvid varandra på en skärbräda. Lägg torskfiléerna ovanpå baconen. Salta och peppra. Rulla ihop så det blir 4 rullar. Knyt ett snöre runt varje. Stek i stekpanna runt om så att de får färg. Stek färdigt i 175 grader i 15 minuter. Klyftpotatis: Skala och klyfta potatisen. Lägg klyftorna tillsammans med margarin i en ugnsfast form. Salta. Stek i 225 grader i 30-40 minuter. Tillsätt persilja och citronskal när det är 10 minuter kvar. Servera med sallad gjord på tomat, sockerärter, ruccola och olivolja.

Visningar: 571
Inlagt 2014-03-15 13:38:34