Receptbeskrivning
Fina fiskens gryta
Ingredienser
för
300 g spättafilé
300 g torskfilé
2 st små gula lökar
1 vitlök, hackad
1 burk hela tomater
1 st lagerblad
2 dl fiskbuljong
salt och svartpeppar
1 musslor i vatten
300 g torskfilé
2 st små gula lökar
1 vitlök, hackad
1 burk hela tomater
1 st lagerblad
2 dl fiskbuljong
salt och svartpeppar
1 musslor i vatten
Beskrivning
1. Fräs löken blank i lite olja i en gryta. Tillsätt avrunna tomater och lagerblad och sjud i 5 minuter.
2. Dela fiskfiléerna i stora bitar och lägg i. Krydda och slå på buljongen. Sjud fisken klar 5-7 minuter. Lägg över de avrunna musslorna och hetta upp.
2. Dela fiskfiléerna i stora bitar och lägg i. Krydda och slå på buljongen. Sjud fisken klar 5-7 minuter. Lägg över de avrunna musslorna och hetta upp.
Visningar: 360
Inlagt 2014-03-16 09:39:35

