Receptbeskrivning
Tagliatelle med lövbiff och svamp i krämig gräddsås
Ingredienser
för
400 g barilla tagliatelle
500 g lövbiff
1 st vitlöksklyfta(or)
10 st champinjoner
2 msk smör
2 msk vetemjöl
2.5 dl buljong
1 dl matlagningsgrädde
2 tsk soya
1.5 msk senap fransk
0.5 tsk dragon
salt och peppar efter smak
500 g lövbiff
1 st vitlöksklyfta(or)
10 st champinjoner
2 msk smör
2 msk vetemjöl
2.5 dl buljong
1 dl matlagningsgrädde
2 tsk soya
1.5 msk senap fransk
0.5 tsk dragon
salt och peppar efter smak
Beskrivning
1. Hacka vitlöken fint, strimla köttet och skiva champinjonerna. Fräs vitlöken gyllenbrun i smöret.
2. Lägg sedan ner kött och svamp och låt det fräsa någon minut. Strö över vetemjöl och rör om, tillsätt sedan buljong, grädde, senap, soja och dragon. Låt det puttra i ca. 5 min. Smaka av med salt och peppar.
3. Koka under tiden fyra portioner Barilla Tagliatelle.
4. Lägg pastan på en tallrik. Häll såsen på.
5. Servera gärna med en grönsallad. Dekorerat med färsk timjan och några rödbetschips.
2. Lägg sedan ner kött och svamp och låt det fräsa någon minut. Strö över vetemjöl och rör om, tillsätt sedan buljong, grädde, senap, soja och dragon. Låt det puttra i ca. 5 min. Smaka av med salt och peppar.
3. Koka under tiden fyra portioner Barilla Tagliatelle.
4. Lägg pastan på en tallrik. Häll såsen på.
5. Servera gärna med en grönsallad. Dekorerat med färsk timjan och några rödbetschips.
Visningar: 633
Inlagt 2014-03-16 10:38:34

