Receptbeskrivning
Kycklingwok med cashewnötter
Ingredienser
för
1 äggnudlar, (250 g)
2 st kycklingfiléer, (á 250 g)
1 fryst broccoli, (300 g)
2 st vitlöksklyftor
1 dl cashewnötter
1 dl vatten
raps- eller majsolja
salt + nymald svartpeppar
2 st kycklingfiléer, (á 250 g)
1 fryst broccoli, (300 g)
2 st vitlöksklyftor
1 dl cashewnötter
1 dl vatten
raps- eller majsolja
salt + nymald svartpeppar
Beskrivning
1. Koka nudlarna enligt anvisning-en på förpackningen. Häll av och skölj dem i kallt vatten. Blanda dem med 1 msk olja.
2. Strimla kycklingfiléerna. Skölj och bryt broccolin i buketter. Skala och skiva vitlöken tunt.
3. Woka kyckling, 1/2 tsk salt och 1 krm peppar i 2 msk olja 3–5 min. Ta upp kycklingen.
4. Woka broccolin 3 min. Tillsätt vitlök och nötter, 1/2 tsk salt och 1 krm peppar. Woka ytterligare 1 minut.
5. Tillsätt ostronsås, vatten och nudlar. Fräs allt genomvarmt och servera i skålar.
2. Strimla kycklingfiléerna. Skölj och bryt broccolin i buketter. Skala och skiva vitlöken tunt.
3. Woka kyckling, 1/2 tsk salt och 1 krm peppar i 2 msk olja 3–5 min. Ta upp kycklingen.
4. Woka broccolin 3 min. Tillsätt vitlök och nötter, 1/2 tsk salt och 1 krm peppar. Woka ytterligare 1 minut.
5. Tillsätt ostronsås, vatten och nudlar. Fräs allt genomvarmt och servera i skålar.
Visningar: 482
Inlagt 2014-03-19 18:07:52

