Receptbeskrivning
Ingredienser för
800 g potatis
550 g lättkorv, (7 %)
1 msk smör, + 1 msk smör
1 tsk salt
2 st lökar, stora gula
4 msk dijonsenap
1 st äggula
1 st persilja, knippe
4 st äggulor
saltgurka


  0 min
 SvÃ¥righet: Medel
Beskrivning
1. Skala och skär potatisen i små tärningar. Förväll dem i lättsaltat vatten ca 5 min. Låt rinna av. Stek potatisen mjuk i 1 msk smör i en stekpanna, ca 10 min. Krydda med salt.
2. Skär korven i små tärningar. Skala och finhacka löken. Blanda korv, lök, senap och äggula. Stek blandningen i 1 msk smör i en stekpanna ca 5 min under omrörning.
3. Hacka persiljan. Lägg upp potatis och korv var för sig på ett serveringsfat och strö över persilja. Servera med varsin äggula och saltgurka.Ca 500 kcal per portion
22 g fett, 22 g protein
48 g kolhydrater 

Visningar: 564
Inlagt 2012-03-11 21:32:51