Receptbeskrivning
Gulaschsoppa
Ingredienser
för
Beskrivning
GULASCHSOPPA Skala och hacka 1/2 gul lök. Tag ur kärnhuset och tärna 1 röd paprika. Bryn sedan 90 g mager nötfärs i 1/ 2 tsk olja i en gryta. Låt lök och paprika fräsa med.
Tillsätt 1 msk tomatpuré, 1 krm chilÃpeppar, 1 krm kummin och 2 1/2 dl köttbuljong. LÃ¥t soppan koka nÃ¥gra minuter. Smaksätt med
salt och strö över persilja.
Servera med 2 msk mild lättyoghurt och 1 skiva grovt bröd.
Tillsätt 1 msk tomatpuré, 1 krm chilÃpeppar, 1 krm kummin och 2 1/2 dl köttbuljong. LÃ¥t soppan koka nÃ¥gra minuter. Smaksätt med
salt och strö över persilja.
Servera med 2 msk mild lättyoghurt och 1 skiva grovt bröd.
Visningar: 476
Inlagt 2014-04-05 09:14:55

