Receptbeskrivning
Indisk gryta med cashewnötter och ingefära
Ingredienser
för
100 g cashewnötter
2 msk rapsolja
2 msk ingefära färsk riven
1 msk garam masala
1 tsk spiskummin
2 msk honung
1 tsk salt
2 msk rapsolja
2 msk ingefära färsk riven
1 msk garam masala
1 tsk spiskummin
2 msk honung
1 tsk salt
Beskrivning
1. Mixa alla ingredienserna till kryddpastan med en mixerstav till en slät, tjock smet.
2. Hetta upp lite olja i en kastrull och fräs kryddpastan. Tillsätt kokosmjölken och låt puttra på medelvärme ca 15 minuter.
3. Servera gärna med Naanbröd, ris och sallad.
2. Hetta upp lite olja i en kastrull och fräs kryddpastan. Tillsätt kokosmjölken och låt puttra på medelvärme ca 15 minuter.
3. Servera gärna med Naanbröd, ris och sallad.
Visningar: 497
Inlagt 2014-05-04 16:14:43