Receptbeskrivning
Snabb lunch med rester
Soheila Pirooz via M. E.
Ingredienser
för
100 g pasta penne (kokt)
1 st laxfilé fryst
4 msk spenat hackad, tinad
1 msk smör
1 frp kelda citronsås
0.25 st citron (saft av)
salt och peppar (tog vitpeppar och citronpeppar)
1 st laxfilé fryst
4 msk spenat hackad, tinad
1 msk smör
1 frp kelda citronsås
0.25 st citron (saft av)
salt och peppar (tog vitpeppar och citronpeppar)
Beskrivning
Gjorde lunchen på vad som fanns hemma, blev en stor portion.
La en fryst laxfile i en djup tallrik med spenat "bollarna" och körde på full effekt en minut.
Då var laxen nästan helt tinad, klippte den med en sax i kuber. Satte in tallriken igen i en halv minut.
Smälte lite smör i en kastrull. La i laxen lite pö om pö så kastrullen inte skulle bli för kall. Kramade ur spenaten och la ca 3-4 msk av den i kastrullen när laxen hade ändrat färg på alla sidor.
(hade tänkte att ha bladspenat, men detta var vad som fanns hemma, tog ca 6 frysta bollar tror jag)
I med en tetra Kelda citronsås och pastan från igår. Rör runt och låt koka upp. Smaka av och krydda. LIte citronsaft är gott i med tycker jag, servera när allt blivit riktigt varmt
La en fryst laxfile i en djup tallrik med spenat "bollarna" och körde på full effekt en minut.
Då var laxen nästan helt tinad, klippte den med en sax i kuber. Satte in tallriken igen i en halv minut.
Smälte lite smör i en kastrull. La i laxen lite pö om pö så kastrullen inte skulle bli för kall. Kramade ur spenaten och la ca 3-4 msk av den i kastrullen när laxen hade ändrat färg på alla sidor.
(hade tänkte att ha bladspenat, men detta var vad som fanns hemma, tog ca 6 frysta bollar tror jag)
I med en tetra Kelda citronsås och pastan från igår. Rör runt och låt koka upp. Smaka av och krydda. LIte citronsaft är gott i med tycker jag, servera när allt blivit riktigt varmt
Visningar: 560
Inlagt 2014-04-18 18:33:09