Receptbeskrivning
Paolos pesto
Ingredienser
för
5 basilika
1 vitlök
25 g pinjenötter
1 salt
25 g mild pecorino
25 g parmigiano reggiano
3 msk olivolja av god kvalité
nykokt pasta
1 vitlök
25 g pinjenötter
1 salt
25 g mild pecorino
25 g parmigiano reggiano
3 msk olivolja av god kvalité
nykokt pasta
Beskrivning
Kör basilika, vitlök och pinjenötter i en matberedare. Tillsätt den rivna osten i omgångar och kör tills du får en jämn smet. Blanda i olja och rör om. Serveringsförslag
Koka pastan al dente och banda pastan med pestosåsen. Servera med lite riven parmesan på toppen och några rostade pinjenötter
Koka pastan al dente och banda pastan med pestosåsen. Servera med lite riven parmesan på toppen och några rostade pinjenötter
Visningar: 586
Inlagt 2014-04-27 15:15:02

