Receptbeskrivning
Varm lyxig smörgåstårta
Ingredienser
för
12 st formbröd
500 g blandfärs
6 st champinjoner färska
salt
vitpeppar
tomatpure
dragon valfria kryddor
1 msk vetemjöl
3 dl vispgrädde
200 g räkost
0.5 dl dill hackad
2 dl räkor
8 st ägg
1 st purjolök
4 msk majonnäs
500 g blandfärs
6 st champinjoner färska
salt
vitpeppar
tomatpure
dragon valfria kryddor
1 msk vetemjöl
3 dl vispgrädde
200 g räkost
0.5 dl dill hackad
2 dl räkor
8 st ägg
1 st purjolök
4 msk majonnäs
Beskrivning
Skiva champinjoner och bryn i smör. Lägg i köttfärs, stek, blanda i salt, peppar, tomatpuré, dragon. Blanda ner vetemjöl. Häll på grädde och låt tjockna på svag värme.
Bred ut på 4 formbröd.
Lägg på 4 formbröd.
Blanda ihop räkost, dill och räkor. Bred ut på brödskivorna.
Lägg på 4 formbröd.
Koka 4 ägg och skala. Hacka ägg och skiva purjolök. Vispa äggvitor till hårt skum. Vänd ner ägg, purjolök och majonnäs i äggvitan. Bred ut blandningen på brödskivorna.
Grädda mitt i ugn i 200 grader ca 20 min.
Bred ut på 4 formbröd.
Lägg på 4 formbröd.
Blanda ihop räkost, dill och räkor. Bred ut på brödskivorna.
Lägg på 4 formbröd.
Koka 4 ägg och skala. Hacka ägg och skiva purjolök. Vispa äggvitor till hårt skum. Vänd ner ägg, purjolök och majonnäs i äggvitan. Bred ut blandningen på brödskivorna.
Grädda mitt i ugn i 200 grader ca 20 min.
Visningar: 298
Inlagt 2014-05-10 06:47:01






60 min