Receptbeskrivning
honungskaka i matberedare
Ingredienser
för
Beskrivning
125 gram smör1 dl farin- eller råsocker2 dl honung3 ägg4 dl mjöl1 tsk bakpulver1 msk färsk riven ingefära
Det är väldigt smidigt att göra kakan i matberedaren! Blanda smör, ingefära och socker, och rör sedan i honung och ägg. Blanda alla torra ingredienser och rör sedan ner dem. Häll smeten i smörad och bröad form, grädda i 150 grader i 45 minuter, prova med en sticka att kakan är torr. Jag bakar oftast kakan i en avlÃ¥ng brödform, men till paj tar jag en vidare, rund form. Med äpplen i kan gräddningstiden ändras, sÃ¥ testa med en provsticka för att se att kakan är sÃ¥ som du vill ha den!Â
Det är väldigt smidigt att göra kakan i matberedaren! Blanda smör, ingefära och socker, och rör sedan i honung och ägg. Blanda alla torra ingredienser och rör sedan ner dem. Häll smeten i smörad och bröad form, grädda i 150 grader i 45 minuter, prova med en sticka att kakan är torr. Jag bakar oftast kakan i en avlÃ¥ng brödform, men till paj tar jag en vidare, rund form. Med äpplen i kan gräddningstiden ändras, sÃ¥ testa med en provsticka för att se att kakan är sÃ¥ som du vill ha den!Â
Visningar: 152
Inlagt 2014-05-14 11:44:06






0 min