Receptbeskrivning
Pasta med butternut squash, rökt feta & rostad mandel
Ingredienser
för
Beskrivning
700 g butternutsquash
250 g rödlök
1 msk olivolja
100 g mandelspån
70 g babyspenat
1 dl crème fraiche
2 vitlöksklyftor
150 g rökt fetaost (rökt tofu??)
tagliatelle
Klyv butternutsquashen, kärna ur den och skär i klyftor. Skala rödlök och skär i klyftor. Lägg squash och rödlök i en ugnsfast form eller bakpappersklädd plåt. Ringla olja över, salta och peppra. Rosta i ugnen på 200 grader ca 40 minuter.Rosta mandelspånen i torr stekpanna.Koka pastan.Skär bort squashskalet. Mosa fruktköttet med en gaffel, blanda med löken, crème fraiche, pressad vitlök och smulad fetaost. Smaka av med salt och peppar.Blanda squashkrämen med sköljd spenat och pastan. Toppa med mandelspån.Tweet
250 g rödlök
1 msk olivolja
100 g mandelspån
70 g babyspenat
1 dl crème fraiche
2 vitlöksklyftor
150 g rökt fetaost (rökt tofu??)
tagliatelle
Klyv butternutsquashen, kärna ur den och skär i klyftor. Skala rödlök och skär i klyftor. Lägg squash och rödlök i en ugnsfast form eller bakpappersklädd plåt. Ringla olja över, salta och peppra. Rosta i ugnen på 200 grader ca 40 minuter.Rosta mandelspånen i torr stekpanna.Koka pastan.Skär bort squashskalet. Mosa fruktköttet med en gaffel, blanda med löken, crème fraiche, pressad vitlök och smulad fetaost. Smaka av med salt och peppar.Blanda squashkrämen med sköljd spenat och pastan. Toppa med mandelspån.Tweet
Visningar: 148
Inlagt 2014-05-14 11:54:58






0 min