Receptbeskrivning
Gurkfrittata
Anna Magnusson via Ica.se
Ingredienser
för
till servering
1 gurka (1 st motsvarar ca 500 g)
3 ägg
0.5 tsk salt
0.5 tsk peppar
1 vitlöksklyfta
smör
1 gurka (1 st motsvarar ca 500 g)
3 ägg
0.5 tsk salt
0.5 tsk peppar
1 vitlöksklyfta
smör
Beskrivning
Riv gurkan grovt på dubbelvikt hushållspapper. Vispa ihop ägg, salt och peppar. Pressa i vitlöken. Rör i gurkan. Smält smöret i en mindre stekpanna. Häll i smeten och stek på svag värme tills den stelnat. Vänd omeletten med hjälp av ett lock och stek på andra sidan. Skär omeletten i bitar och servera den med en klick crème fraiche och rom. Oliver är också gott till. För alla Gurkfrittata är fri från gluten men innehåller ägg och laktos.
Visningar: 496
Inlagt 2014-05-15 14:30:55

