Receptbeskrivning
Papaya & coconut cookie
Ingredienser
för
2.5 dl bovetemjöl
1 tsk bakpulver
1 st ägg
1.5 dl havregryn
1 dl torkad papaya
1 tsk bakpulver
1 st ägg
1.5 dl havregryn
1 dl torkad papaya
Beskrivning
Ca 15 cookies:
Värm ugnen till 175°. Vispa ihop kokossocker, ägg, kokosolja och vanilj. Blanda torra ingredienser i en skål och vänd ner i smeten.
Använd 2 matskedar smet per kaka och forma bollar som placeras på bakplåtspapper med ungefär 3 cm mellanrum.
Platta ut bollarna till ”cookies” med en gaffel.
Baka 15-17 minuter i ugnen tills de är gyllenbruna. Låt dem svalna en stund på plåten och överför dem sedan till galler där de får svalna helt. Förvara i lufttät burk.
Recept kommer från boken Juices, smoothies & sunshine foods, skriven av Maria Wirén.
Värm ugnen till 175°. Vispa ihop kokossocker, ägg, kokosolja och vanilj. Blanda torra ingredienser i en skål och vänd ner i smeten.
Använd 2 matskedar smet per kaka och forma bollar som placeras på bakplåtspapper med ungefär 3 cm mellanrum.
Platta ut bollarna till ”cookies” med en gaffel.
Baka 15-17 minuter i ugnen tills de är gyllenbruna. Låt dem svalna en stund på plåten och överför dem sedan till galler där de får svalna helt. Förvara i lufttät burk.
Recept kommer från boken Juices, smoothies & sunshine foods, skriven av Maria Wirén.
Visningar: 127
Inlagt 2014-07-17 12:49:30






30 min