Receptbeskrivning
Kräft- och fiskpanna med dill och tomat
Ingredienser
för
400 g sejfilé
900 g potatis
sås
1 burk kräftstjärtar i lake
1 st gul lök
1 msk olja
1.5 dl lag från kräftor
2.5 dl mellangrädde
1 msk maizena
4 st tomater
2 msk dill hackad
1 st citron
salt
peppar
900 g potatis
sås
1 burk kräftstjärtar i lake
1 st gul lök
1 msk olja
1.5 dl lag från kräftor
2.5 dl mellangrädde
1 msk maizena
4 st tomater
2 msk dill hackad
1 st citron
salt
peppar
Beskrivning
1. Tina sejen om den är fryst.
2. Tvätta och koka potatisen.
3. Skär fisken i mindre bitar. Låt kräftstjärtarna rinna av ordentligt och spara lagen.
4. Skala och hacka löken. Fräs den mjuk i oljan. Tillsätt kräftlag och grädden. Lägg i fisken och låt koka ca 5-8 minuter och red av med majsstärkelsen utrört i lite vatten.
5. Hacka tomaterna och lägg ner dem och dillen i såsen. Smaka av med citronjuice, salt och peppar och lägg i kräftorna.
6. Servera med potatis.
2. Tvätta och koka potatisen.
3. Skär fisken i mindre bitar. Låt kräftstjärtarna rinna av ordentligt och spara lagen.
4. Skala och hacka löken. Fräs den mjuk i oljan. Tillsätt kräftlag och grädden. Lägg i fisken och låt koka ca 5-8 minuter och red av med majsstärkelsen utrört i lite vatten.
5. Hacka tomaterna och lägg ner dem och dillen i såsen. Smaka av med citronjuice, salt och peppar och lägg i kräftorna.
6. Servera med potatis.
Visningar: 507
Inlagt 2012-03-15 16:56:32