Receptbeskrivning
Vegetarisk pyttipanna
Ingredienser
för
8 st kokta skalade potatisar
200 g quornâ„¢ bitar
5 st sojakorv, hälsans kök
1 st morot
1 kålrot liten
1 st palsternacka(or)
1 st gul lök(ar)
2 msk margarin
4 st ägg
rödbetor, inlagda
persilja
200 g quornâ„¢ bitar
5 st sojakorv, hälsans kök
1 st morot
1 kålrot liten
1 st palsternacka(or)
1 st gul lök(ar)
2 msk margarin
4 st ägg
rödbetor, inlagda
persilja
Beskrivning
1. Koka alla rotfrukter om de inte är kokta, enklast är att först tärna dem, då blir de mjuka snabbt. Hacka löken och skär korven i skivor.
2. Stek lök, korv och quorn en liten stund. Tillsätt de kokta rotfrukterna och stek tills allt har fått lite färg. Krydda med salt och peppar. Servera pytten med stekt ägg, rödbetor och persilja.
2. Stek lök, korv och quorn en liten stund. Tillsätt de kokta rotfrukterna och stek tills allt har fått lite färg. Krydda med salt och peppar. Servera pytten med stekt ägg, rödbetor och persilja.
Visningar: 455
Inlagt 2014-06-09 16:44:29

