Receptbeskrivning
Sparris med parmesan och hasselnötter
Ingredienser
för
sparris
citroner
hasselnötter
parmesan
smör
folie
citroner
hasselnötter
parmesan
smör
folie
Beskrivning
Så här gör du
1.Bryt av ändarna på sparrisar där de går av naturligt. Fördela sparrisarna på 4 dubbelvikta folieark (för 4 port).
2.Ringla över olivolja och lite färskpressad citronjuice. Strö över flingsalt, nymalen svartpeppar och några grovhackade rostade hasselnötter. Riv över generöst med parmesan och toppa med en liten klick smör.
3.Vik ihop paketen noga och lägg på grillen i 15-20 minuter.
För allaFri från ägg och gluten.
Tips
Gott till: Majskycklingfilé, quornfiléer och oxfilé.
Sparrispaketen kan också göras i ugn – 225ºC, 10 minuter.
1.Bryt av ändarna på sparrisar där de går av naturligt. Fördela sparrisarna på 4 dubbelvikta folieark (för 4 port).
2.Ringla över olivolja och lite färskpressad citronjuice. Strö över flingsalt, nymalen svartpeppar och några grovhackade rostade hasselnötter. Riv över generöst med parmesan och toppa med en liten klick smör.
3.Vik ihop paketen noga och lägg på grillen i 15-20 minuter.
För allaFri från ägg och gluten.
Tips
Gott till: Majskycklingfilé, quornfiléer och oxfilé.
Sparrispaketen kan också göras i ugn – 225ºC, 10 minuter.
Visningar: 123
Inlagt 2014-06-17 08:32:29






0 min