Receptbeskrivning
Snabbt knäckebröd med hasselnötter och majsmjöl
Ingredienser
för
dl majsmjöl
g hasselnötter
dl solroskärnor
krossade linfrön
hela linfrön
dl hett vatten
rapsolja
grevéost, riven
flingsalt
g hasselnötter
dl solroskärnor
krossade linfrön
hela linfrön
dl hett vatten
rapsolja
grevéost, riven
flingsalt
Beskrivning
Hacka hasselnöttern grovt och blanda i en bunke tillsammans med majsmjöl, solroskärnor, linfrö, vatten, rapsolja och ost. Ta sedan smeten och blanda ut på ett bakplåtspapper, lägg ytterligare ett bakplåtspapper ovanpå och kavla ut smeten tills den är ca 3 milimeter tjock.
Dra bort det övre pappret och krydda med flingsalt.
Baka i ugnen på 200 grader 20 minuter eller tills brödet börjat få fin färg. Ta ut ditt knäckebröd och låt det svalna innan du bryter det i bitar.
Dra bort det övre pappret och krydda med flingsalt.
Baka i ugnen på 200 grader 20 minuter eller tills brödet börjat få fin färg. Ta ut ditt knäckebröd och låt det svalna innan du bryter det i bitar.
Visningar: 516
Inlagt 2014-07-17 07:00:29






0 min