Receptbeskrivning
Lax i ugn med fetaost och soltorkade tomater
Ingredienser
för
10 st soltorkade tomater i olja
150 g fetaost
3 msk solrosfrön
1 st vitlöksklyfta(or) pressad
sallad
150 g fetaost
3 msk solrosfrön
1 st vitlöksklyfta(or) pressad
sallad
Beskrivning
1. Sätt ugnen på 200 grader. 2. Mosa fetaosten med en gaffel i en skål. Skär tomaterna i bitar och tillsätt dessa. Lägg i solrosfrön, vitlök och peppar. 3. Lägg laxen i en ugnsform med toppingen ovanpå. Gratinera 20 minuter. Servera med bulgur och sallad. Recept: Mia Troberg Elonq
Foto: Stefan Mattsson
Rekvisita: Matteus Näringsinnehåll:
Kalorier: 504 kcal
Kolhydrater: 20 g
Protein: 35 g
Fett: 30 g
Foto: Stefan Mattsson
Rekvisita: Matteus Näringsinnehåll:
Kalorier: 504 kcal
Kolhydrater: 20 g
Protein: 35 g
Fett: 30 g
Visningar: 516
Inlagt 2014-07-21 18:58:20

