Receptbeskrivning
Remouladesås
Ingredienser
för
2 dl creme fraiche
2 msk majonäs rågade
3 msk bostongurka 3-4 eller hackad ättiksgurka
2 msk kapris
3 msk persilja hackad
1 tsk dragon
salt, svartpeppar
2 msk majonäs rågade
3 msk bostongurka 3-4 eller hackad ättiksgurka
2 msk kapris
3 msk persilja hackad
1 tsk dragon
salt, svartpeppar
Beskrivning
Alla sorters stekt fisk smakar extra gott med
remouladesàs till. Här i en något modernise-
rad variant.
FÖR 4 PERSONER
2 dl crème fraiche
2 rågade msk majonnäs
3-4 msk bostongurka eller hackad
ättiksgurka
2 msk kapris
3 msk hackad persilja
1 tsk dragon
salt, svartpeppar
GÖR sÅ HÄR;
1 . Rör ihop såsen och smaksätt försiktigt med
salt och peppar. Låt såsen mogna någon tim-
me innan den serveras.
KLASSISK REMOULADE
Blandas på samma sätt men med enbart ma-
jonnäs (4 dl). Danskarna smaksätter den ofta
med curry innan såsen blandas. Jättegott bå-
de till stekt spätta och tillsammans med stekt
lök på ett smörrebröd med rostbiff.
remouladesàs till. Här i en något modernise-
rad variant.
FÖR 4 PERSONER
2 dl crème fraiche
2 rågade msk majonnäs
3-4 msk bostongurka eller hackad
ättiksgurka
2 msk kapris
3 msk hackad persilja
1 tsk dragon
salt, svartpeppar
GÖR sÅ HÄR;
1 . Rör ihop såsen och smaksätt försiktigt med
salt och peppar. Låt såsen mogna någon tim-
me innan den serveras.
KLASSISK REMOULADE
Blandas på samma sätt men med enbart ma-
jonnäs (4 dl). Danskarna smaksätter den ofta
med curry innan såsen blandas. Jättegott bå-
de till stekt spätta och tillsammans med stekt
lök på ett smörrebröd med rostbiff.
Visningar: 382
Inlagt 2014-07-27 10:31:55






30 min