Receptbeskrivning

Varm smörgåstårta

Ingredienser för
1 hönökaka(or) 4 halvmånar
2 bacon
1 st purjolök, strimlad
150 g champinjoner
1 körsbärstomater 250 g vanligen
1 dl vispgrädde
2 dl riven ost
1 salt och peppar


  30 min
 SvÃ¥righet: Medel
Beskrivning
Skär bacon fint. Strimla purjolöken och skiva champinjonerna. Fräs allt i stekpanna. Tillsätt creme fraiche och grädde och låt koka tills röran tjocknar. Smaka av med salt och peppar. Gör ordning en plåt med bakplåtspapper. Lägg ut en hönökaka, bred på 1/3 av fyllningen, lägg på ytterligare en hönökaka samt fyllning, sen ytterligare en hönökaka och fyllning. Avsluta med fjärde och sista hönökakan som lock. Skiva tomaterna och lägg på locket. Toppa med den rivna osten. Sätt in i ugnen på 200 grader i ca 10 minuter.


Visningar: 662
Inlagt 2014-08-04 21:10:38