Receptbeskrivning
Nutella cheesecake
Ingredienser
för
Beskrivning
Nutellacheescake
Botten:
16st digistivekex
50g smält smör
1-2msk nutella
Fyllning:
300g philadelphiaost
5-600g nutella
3msk florsocker
Garnering:
grovt hackade hasselnötter
Mixa digestivekexen med hasselnötterna. Tillsätt nutellan och det smälta smöret. Tryck ut digestivekrosset i en rund springform. Låt stelna i frysen medans fyllningen görs. Rör den rumstempererade philadelfiaosten med nutellan. Tillsätt florsockret,smaka av. Tillsätt mer florsocker om ni vill ha sötare. Häll fyllningen på digestivebotten. Strö över hackade hasselnötter. Ställ in cheescaken i frysen. Låt den frysas över natten. Låt den stå i rumstemp i ca 30 min innan servering.
Botten:
16st digistivekex
50g smält smör
1-2msk nutella
Fyllning:
300g philadelphiaost
5-600g nutella
3msk florsocker
Garnering:
grovt hackade hasselnötter
Mixa digestivekexen med hasselnötterna. Tillsätt nutellan och det smälta smöret. Tryck ut digestivekrosset i en rund springform. Låt stelna i frysen medans fyllningen görs. Rör den rumstempererade philadelfiaosten med nutellan. Tillsätt florsockret,smaka av. Tillsätt mer florsocker om ni vill ha sötare. Häll fyllningen på digestivebotten. Strö över hackade hasselnötter. Ställ in cheescaken i frysen. Låt den frysas över natten. Låt den stå i rumstemp i ca 30 min innan servering.
Visningar: 339
Inlagt 2014-08-05 18:51:40






30 min