Receptbeskrivning
Skärgårdssill
Ingredienser
för
Beskrivning
2 små rödlökar
2 vitlöksklyftor
2 1/2 dl crème fraiche
2 dl majonnäs
2 burkar mixcaviar à 80 g styck
3 fp Sminuterssill à 420 g styck
1 knippa dill
Svartpeppar och ev. salt
GöR sÅ HÄR
Rör ihop crème fraiche och majonnäs i en
bunke.
Finhacka rödlöken och tillsätt den
tillsammans med pressade eller
finhackade vitlöksklyftor. Rör om.
Skär den avrunna sillen i lagom stora
bitar och rör ner den tillsammans med
caviaren.
Till sist tillsätt finhackad dill, blanda om
och smaka av med peppar och eventuellt
lite salt.
Häll upp på fin burk och förvara i
kylskåp.
Låt gärna sillen stå och "dra" en eller ett
par dagar innan servering så smakerna
hinner blanda sig.
2 vitlöksklyftor
2 1/2 dl crème fraiche
2 dl majonnäs
2 burkar mixcaviar à 80 g styck
3 fp Sminuterssill à 420 g styck
1 knippa dill
Svartpeppar och ev. salt
GöR sÅ HÄR
Rör ihop crème fraiche och majonnäs i en
bunke.
Finhacka rödlöken och tillsätt den
tillsammans med pressade eller
finhackade vitlöksklyftor. Rör om.
Skär den avrunna sillen i lagom stora
bitar och rör ner den tillsammans med
caviaren.
Till sist tillsätt finhackad dill, blanda om
och smaka av med peppar och eventuellt
lite salt.
Häll upp på fin burk och förvara i
kylskåp.
Låt gärna sillen stå och "dra" en eller ett
par dagar innan servering så smakerna
hinner blanda sig.
Visningar: 161
Inlagt 2014-08-09 09:12:02






30 min