Receptbeskrivning
Fylld lövbiff: purjo och bacon
Ingredienser
för
4 st lövbiff (125 g)
salt och peppar
smör för stekning
140 g bacon
2 msk dijonsenap
kvisttomater stekta
salt och peppar
smör för stekning
Fyllning
1 st purjolök 140 g bacon
2 msk dijonsenap
Tillbehör
potatisgratäng kvisttomater stekta
Beskrivning
Lägg lövbiffen på en skärbräda. Krydda.
Skiva purjolöken fint. Tärna bacon.
Hetta upp en panna och fräs bacon tills det börjar bli knaprigt. Tillsätt purjolöken och fräs på svag värme några minuter tills löken mjuknat.
Bred senap på ena halvan av biffen, lägg på bacon och purjolök och vik över den andra halvan.
Stek lövbiffen i lite smör 2 minuter på var sida. Krydda.
Servera med potatisgratäng och stekta kvisttomater.
Skiva purjolöken fint. Tärna bacon.
Hetta upp en panna och fräs bacon tills det börjar bli knaprigt. Tillsätt purjolöken och fräs på svag värme några minuter tills löken mjuknat.
Bred senap på ena halvan av biffen, lägg på bacon och purjolök och vik över den andra halvan.
Stek lövbiffen i lite smör 2 minuter på var sida. Krydda.
Servera med potatisgratäng och stekta kvisttomater.
Visningar: 1205
Inlagt 2014-08-09 10:11:23

