Receptbeskrivning
Kyckling- och fetaostsallad med honungsdressing
Ingredienser
för
2 dl fusilli-pasta
4 st kycklingfiléer à 120 g
250 g fetaost
2 st avokador
2 st tomater
1 st röd lök
salt och malen vitpeppar
1 dl olivolja
1 dl honung
1 dl pressad citronsaft
4 st kycklingfiléer à 120 g
250 g fetaost
2 st avokador
2 st tomater
1 st röd lök
salt och malen vitpeppar
1 dl olivolja
1 dl honung
1 dl pressad citronsaft
Beskrivning
1. Koka pastan i rikligt med saltat vatten enligt anvisning på paketet. Häll i ett durkslag och spola i kallt vatten.
2. Koka upp olivolja, honung och citron, ta av från värmen och rör till en jämn dressing. Stek kycklingfiléerna på båda sidor. Skär dem i cm-stora bitar och blanda med hälften av dressingen.
3. Skär avokadon i strimlor, tomaterna i klyftor och löken i halvmånar. Blanda pasta, avokado, tomat och lök. Ringla över resten av dressingen och vänd runt. Fördela salladen på fyra tallrikar, smula över fetaosten och krydda med salt och peppar. Toppa med kycklingblandningen.
2. Koka upp olivolja, honung och citron, ta av från värmen och rör till en jämn dressing. Stek kycklingfiléerna på båda sidor. Skär dem i cm-stora bitar och blanda med hälften av dressingen.
3. Skär avokadon i strimlor, tomaterna i klyftor och löken i halvmånar. Blanda pasta, avokado, tomat och lök. Ringla över resten av dressingen och vänd runt. Fördela salladen på fyra tallrikar, smula över fetaosten och krydda med salt och peppar. Toppa med kycklingblandningen.
Visningar: 569
Inlagt 2012-03-18 17:31:42

