Receptbeskrivning
			
			
			
			Kycklinggratäng
Ingredienser  
						 för 						
											
	
						
							1  grillad kyckling 
1 fryst bladspenat
riven muskot
250 g champinjoner, skivade
1 liten burk sparris
6 kokt ris
sås:
3 msk smör
2 msk vetemjöl
3 dl kaffegrädde
salt och peppar
2 äggulor
						
					1 fryst bladspenat
riven muskot
250 g champinjoner, skivade
1 liten burk sparris
6 kokt ris
sås:
3 msk smör
2 msk vetemjöl
3 dl kaffegrädde
salt och peppar
2 äggulor
Beskrivning
					
						1. Värm ugnen till 225°. Skär loss kycklingköttet. Tina spenaten, låt den rinna av i en sil. Krydda lätt med muskot. 2. Fräs smör och mjöl till såsen i en kastrull. Späd med grädden, krydda och koka 10 minuter. Ta den av värmen och rör ner gulorna under kraftig vispning. 3. Lägg riset i botten av en smord ugnsform. Varva med kyckling, spenat, svamp och sparris. Slå såsen över och gratinera tills den har fin färg, 15-20 minuter.					
										Visningar: 610
Inlagt 2014-08-16 12:00:51
				
					
			




.jpg)
  0 min