Receptbeskrivning
Pappardelle med kantareller och rosmarin
Ingredienser
för
Beskrivning
Pappardelle med kantareller och rosmarin 4pers.
1tsk salt
2kem svartpeppar, nymald
3msk olivolja
3msk rosmarinblad, färska
1,5l kantareller, färska trattisar eller trumpetsvamp
300g pappardelle eller annan pasta
Garnering:
2msk olivolja
1dl parmesanost, flagad
3msk pinjenötter
½st citron, rivet skal
Ansa svampen, koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Låt den rinna av i ett durkslag och håll pastan varm. Stek svampen i olja på ganska hög värme tills det ”knäpper” i den och den har fått fin färg, 8-10min. Låt rosmarinbladen fräsa med den sista minuten. Salta och peppra. Vänd ner pastan och låt allt bli genomvarmt. Ringla över olivolja. Strö över citronskal, pinjenötter och flagad parmesan.
1tsk salt
2kem svartpeppar, nymald
3msk olivolja
3msk rosmarinblad, färska
1,5l kantareller, färska trattisar eller trumpetsvamp
300g pappardelle eller annan pasta
Garnering:
2msk olivolja
1dl parmesanost, flagad
3msk pinjenötter
½st citron, rivet skal
Ansa svampen, koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Låt den rinna av i ett durkslag och håll pastan varm. Stek svampen i olja på ganska hög värme tills det ”knäpper” i den och den har fått fin färg, 8-10min. Låt rosmarinbladen fräsa med den sista minuten. Salta och peppra. Vänd ner pastan och låt allt bli genomvarmt. Ringla över olivolja. Strö över citronskal, pinjenötter och flagad parmesan.
Visningar: 142
Inlagt 2014-08-22 19:45:40